08-560 247 80
/

Ekerös bästa företag

MG Rental fick priset Årets Ekeröföretagare

MG Rental blev årets vinnare av det prestigefulla priset ”Årets Ekeröföretagare ” som delades ut av kommunen för 13 gången.

Bageri Ekerö fick ta emot priset från företagsorganisationerna som "Årets nyföretagare" STORT GRATTIS


Över 300 personer besökte årets Näringslivsdag som i år arrangerades på Skytteholm Konferens & Hotell. Näringslivsenheten valde i år att förlänga evenemanget med ett
dagpass från kl. 11.00 till 18.00 med 3 föredragshållare, prisutdelning och mingel där 27 stycken företagare ställde ut sina tjänster och produkter, samt därefter ett kvällspass
med 2 rätters middag och underhållning och prisutdelning från 18.00 till 22.00.

- Vi ville ge företagarna en större möjlighet till att själv välja hur de kunde medverka under dagen eller kvällen vilket blev ett lyckat koncept, säger Stefan Pellén, Näringslivschef i Ekerö kommun.


Prisutdelning

Utmärkelsen ”Årets Ekeröföretagare” har som syfte att sätta fokus på det lokala näringslivet genom att uppmärksamma duktiga företagare och entreprenörer, särskilda prestationer eller insatser samt att skapa goodwill för kommun och näringsliv.

- För att få priset måste företaget först och främst vara verksamt i Ekerö kommun samt bli nominerade av medborgare och företagare i kommunen, säger Stefan Pellén.
Sedan sätter sig en jurygrupp ned som består av representanter från näringslivsrådet och våra företagsorganisationer, vilka går igenom samtliga nomineringar och tittar på olika plusfaktorer såsom intressant affärsidé, bidragit till att utveckla det lokala näringslivet, svarat för särskild prestation, vara en god förebild och ha en skötsam ekonomi.
Det blir sedan avgörande för vem som vinner.
Att MG Rental vann i år känns extra roligt då de uppfyller alla kriterier i hög grad samt att de tre gånger tidigare varit nominerade, avslutar Stefan.


Motivering

-MED EN LYSANDE AFFÄRSIDE FÖR SJU ÅR SEDAN, DÄR KUNDEN KAN HYRA ALLA TÄNKBAR UTRUSTNING ISTÄLLET FÖR ATT KÖP INOM:
KLÄTTRA, BORRA, SLIPA, OCH GRÄVA
HAR MG RENTAL LÖST MÅNGA PROBLEM ÅT BÅDE FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER.

-MG RENTAL HAR SEDAN STARTEN GENOMGÅTT EN SPÄNNANDE OCH EXPANSIV UTVECKLING MED IDAG 12 ANSTÄLLDA OCH EN OMSÄTTNING PÅ 20 MILJONER.

-UNDER DE SENASTE ÅREN HAR MAN OCKSÅ ÖPPNAT UPP TVÅ FILIALKONTOR I SOLNA OCH I STOCKHOLM CITY.

-MG RENTAL ÄR EN GOD FÖREBILD I KOMMUNEN DÅ DE UNDER ÅREN VERKAT FÖR ATT HJÄLPA UNGDOMAR ATT HITTA RÄTT I LIVET – OCH TILL ARBETE!

-MG RENTAL SÄTTER GULDKANT PÅ NÄRINGSLIVET I EKERÖ KOMMUN
Stort Grattis till priset som ”Årets Ekeröföretagare 2015”

Middag och underhållning av My Olsberg, Magnus Sjögren och Carina Nilsson avslutade denna lyckade och långa dag på Skytteholm.
Tack till alla er som har varit med och gjort årets Näringslivsdag till att återigen bli en stor succé!